Cenik dostave

Dostava

Blago, naročeno v Spletni trgovini AVTOMARK PA , gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je blago na zalogi, se naročila prejeta in potrjena do 14 ure odpremijo še isti dans paketno dostavo Pošte Slovenije.To pomeni, da dostavo lahko pričakujete že naslednji dan. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzamete na najbližji pošti.

Strošek dostave

Strošek dostave je enoten za celo Slovenijo in se razlikuje glede na vrednost naročila.

 Dostava kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja na naslov vnesen ob oddaji naročila. Če se naslov dostave razlikuje od vašega naslova, to navedete pod rubriko naslov za dostavo – opombe. Na primer lahko navedete službeni naslov in ime osebe ki bo paket prevzela (V primeru gotovinskega plačila po povzetju vas prosimo, da poskrbite tudi za plačilo).


Dostavna služba artikle dostavlja znotraj delovnega časa Pošte Slovenije in obhodnega časa poštarja določenega območja. Če v času dostave niste dosegljivi na navedenem naslovu, vam dostavljalec pusti sporočilo z navodili o nadaljnjem postopku.

Dobavni roki

Predviden rok dobave je izpisan nadesni strani ob posameznem artiklu (gre za povprečen čas). Potrudili se bomo, da bo naročeno blago odpremljeno v najkrajšem možnem času (običajno 1-3 dni).

Glede na situacijo na trgu in spremenjenih cenah, vas pozivamo, da za izbrani artikel, katerega ni na zalogi, prej povprašate za rok dobave in ceno.

O morebitnih daljših dobavnih rokih vas bomo preko elektronske pošte sproti obveščali. V primeru, da vam daljši dobavni rok ne ustreza, nam lahko to sporočite v elektronski obliki in artikel bomo odstranili iz naročila.

Za artikle, ki so označeni kot rok dobave ni znan, nimamo podatkao tem, kako hitro jih lahko dobavimo. Če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali poiskati, v primeru neuspeha pa bo naročilo preklicano.


Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni.Ob odpremi pošiljke vam bomo poslali obvestilo, da smo blago že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi na elektronsko pošto.