Pravilnik o zasebnosti

Varovanje podatkov

AVTOMARK PA d.o.o. je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1)zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Za potrebe poslovanja AVTO ARK PA d.o.o. (www.avtomark.com) zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,

  • naslov in kraj bivanja,

  • naslov elektronske pošte (tvoje uporabniško ime),

  • kontaktno telefonsko številko,

  • geslo v šifrirani obliki,

  • ter ostale podatke, ki jih uporabniki vnesete v obrazce na spletnem mestu www.avtomark.com.


Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Za potrebe zagotavljanja varnosti, se zbirajo tudi IP naslovi, iz katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta. Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko www.avtomark.com shrani tudi nekatere trajne piškotke, to so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), ocene artiklov (da veste, katere artikle ste že ocenili) ter štirje piškotki sistema Google Analytics (analiza obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku AVTOMARK PA d.o.o. (www.avtomark.com) shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo po eni uri neaktivnosti, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca.

AVTOMARK PA d.o.o. (www.avtomark.com) lahko podatke v anonimizirani sumarni obliki uporabi za namene statističnih analiz.

AVTOMARK PA d.o.o. podatkov o uporabnikih v nobenem primeru ne bo predal nepooblaščenim osebam. Dostavni službi Pošte Slovenije bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo. Z uporabnikom bomo stopili v stik prek sredstev komunikacije na daljavo le, če uporabnik temu izrecno ne nasprotuje.

Izjemno razkritje osebnih podatkov

Podatki, ki jih Avtomark pa d.o.o. (www.avtomark.com) zbira in obdeluje, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je tako ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov AVTOMARK PA d.o.o..